Automatisk lucköppnare Chicken Guard Premium

2 295,00 kr
Artikelnr
529134
Automatisk lucköppnare som öppnar och stänger hönsluckan med hjälp av timer och/eller ljussensor. Utrustad med en anpassningsbar ljussensor och en LCD-skärm som bidrar med användarvänlighet. I leveransen ingår 4 stycken AA-batterier.
I lager
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

Automatisk lucköppnare från Chicken Guard som drivs av de medföljande AA-batterierna alternativt med el via USB (kablar ingår inte i leveransen). Modellen Premium är Chicken Guards bästsäljare som kombinerar timer med ljussensor, vilket ger ultimat flexibilitet.

Lucköppnarens allt-i-ett design underlättar monteringen. All elektronik är integrerad i ett vattentätt hölje och tillverkad av högkvalitativa material. Lucköppnaren är utrustad med stora knappar och en LCD-skärm för god användarvänlighet.

Lucköppnaren öppnas och stängs automatiskt med hjälp av timer och/eller ljussensor. Möjlighet för manuell öppning och stängning finns. Utrustad med en indikator som synligt visar att luckan är stängd på ett avstånd upp till 100 meter. Levereras med tre års heltäckande garanti.

Självkalibrering, för snabb och smidig installation. Automatisk stoppfunktion som förhindar hönsen att klämmas och tråden att trassla sig. 

Mer information
Varumärke Chicken Guard
Nettovikt (kg) 0
Djurslag Höns
Garanti (år) 3
Lyftkapacitet 1 kg
Produkttyp Lucköppnare
Write Your Own Review
Du recenserar:Automatisk lucköppnare Chicken Guard Premium
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010