Drönare Parrot Anafi Ai

56 200,00 kr
Artikelnr
602096

KÖP NU - BETALA NÄSTA ÅR!

Betala inom 90 dagar - välj Svea Kampanj i kassan

Drönare Parrot Anafi Ai med proffsegenskaper samt inbyggda säkra element som skyddar både programvarans integritet och integriteten för överförd data.

I lager
Skickas normalt inom 3-5 arbetsdagar

Anafi Ai är en drönare med proffsegenskaper såsom 4G som den nya kommunikationsstandarden, 48 MP bilder, intelligent undvikande av hinder för autonoma fotogrammetriuppdrag och en unik robotplattform med försa open-source pilotapplikationen.

Inbäddad artificiell intelligens gör det möjligt att fotograferingsspecifika flygplaner utförs automatiskt, vilket optimerar produktiviteten och sparar tid. Professionella kan skapa optimerade uppdrag baserat på fastighetsregistret för den byggnad som valts med bara ett klick.

ANAFI Ai's biomimetiska formfaktor efterliknar naturens former. Det vridbara huvudet har en riktad kamera, vilket säkerställer exakt undvikande av hinder i varje flygriktning. När hinder upptäcks bestämmer ANAFI Ai automatiskt den bästa banan för att fullfölja sitt uppdrag.

ANAFI Ai's bilder är kompatibla med alla programsviter för fotogrammetri. Med PIX4D, marknadsledande inom programvara för fotogrammetri, har Parrot drivit integrationen ett steg längre. ANAFI Ai skickar bilderna direkt till PIX4Dcloud under flygningen. Beräkning börjar när drönaren landar så att yrkesverksamma får produktivitet genom att undvika manuell tidskrävande dataöverföring.

4G Anslutning
Med 4G blir datalänken mellan drönaren och piloten robust under alla omständigheter. Dessutom innebär 4G-anslutningen att proffs kan hantera drönaren på alla avstånd. Anafi Ai kräver inte ett abonnemang; användare kan använda vilket SIM-kort som helst som kan skicka data

En unik robotplattform
Med lanseringen av ANAFI Ai, stärker Parrot sitt Software Development Kit (SDK) genom att öppna källkoden i den 7:e versionena av sin FreeFlight applikation:
Air SDK: ger en banbrytande teknisk arkitektur för att köra kod direkt på ANAFI Ai. Utvecklare kan programmera specialdesignade autonoma flyguppdrag genom att komma åt alla dronsensorer, anslutningsgränssnitt och autopilotfunktioner.
Ground SDK: tillåter utvecklare att skapa iOS- och Android-mobilapplikationer för Parrot-drönare. Alla funktioner i drönaren (kontroll, video, inställningar) är tillgängliga.
OpenFlight: öppen källkod i FreeFlight 7-applikationen. Utvecklare kan fokusera på att lägga till sina egna funktioner och omedelbart få en professionell app redo att publiceras i appbutikerna.
Sphinx: gör det möjligt för utvecklare att testa sin algoritm och flygstrategi i en fotorealistisk 3D-simuleringsmiljö som går genom Unreal Engine, med exakt fysisk interaktion.

Parrots branschledande SDK underlättar implementeringen av skräddarsydda end-to-end-lösningar för yrkesverksamma från allmän säkerhet, sökning och räddning till försvar och inspektionsfält. Parrot´s plattformar är byggda på branschstandarder (WIFI, RTP / RTSP, MAVLINK), vilket gör interoperabilitet mycket enklare.

Presterar när det behövs!
- Redo att flyga på 60 sekunder
- Maximal flygtid: 32 min
- Service Ceiling: 5,000 m (ovan havsnivå)
- Regnskyddad (IPX3)
- Bullernivå: 82 dB vid 1 m
- MicroSD and SIM card läsare
- Sömlös 4G/Wi-Fi växling
- 1080 p 30 fps live streaming
- Satellitnavigation: GPS, Glonass och Galileo
- Vertikal kamera & Time of Flight
- Barometer och magnetometer
- 2 x 6-axis tröghetssensorer (flygning och kamera) - 2 x 3-axis accelerometer, 2 x 3-axis gyroscope
- Stereokameror monterade på en 311° roterande gimbal (-107° till +204°) för undvikande av hinder

Levereras med
- 1 st Anafi Ai drönare
- 1 st hård väska
- 1 st skycontroller 4 fjärrkontroll
- 1 st smart batteri
- 1 st USB-PD (Power Delivery) snabbladdare
- 1 st USB-C – Lightning kabel
- 2 st USB-C – USB-C kablar
- 1 st kalibreringsschema
- 1 st extra sats propellerblad

 

Mer information
Varumärke Parrot
Nettovikt (kg) 0.9
Produkttyp Drönare
Färg Vit
Driftkälla Batteri
Vikt (kg) 0,9
Drifttid (min) 32
Storlek (mm) Ihopfälld: 304x130x118 mm, Utfälld: 320x440x118 mm
Write Your Own Review
Du recenserar:Drönare Parrot Anafi Ai
Your Rating
Produktblad (4.66 MB)
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010