Elstängselaggregat Gallagher M2800i

Specialpris 10 060,50 kr Ordinarie pris 10 590,00 kr Spara 529,50 kr Giltigt tom 31-08-2022
Artikelnr
1300298

Ett extremt kraftfullt aggregat som är lämplig för flertrådiga stängel på upp till 53 km med undervegetation. Justerar automatiskt utspänningen för att passa ditt stängsel och samtidigt minimera strömförbrukningen. Aggregatet har 7 års garanti som även gäller vid åsknedslag.

I lager
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

Detta aggregat har en hög prestanda som klarar utmärkt extrema temperaturförhållanden eller opålitlig strömförsörjning. Justerar automatiskt uteffekten utifrån stängslet vilket minimerar strömförbrukningen. Kan användas till batteridrift men då krävs en inverterare som säljes separat.

En rekommenderad stängsellängd på upp till 53 km eller 32 ha med en utgångsenergi på 14,0 J och en utgående spänning på 6400V vid 500 Ω är detta ett mycket mångsidigt och populärt aggregat som används optimalt vid kraftig undervegetation.

Robust och pålitligt aggregat med ett hållbart yttre hölje med inbyggt åskskydd och inbyggd störningsfunktion som minskar störningar från radio- och televisionssignaler.

Aggregatet är utrustat med split bultplintar för enkel kabelanslutning och högsta kvalitet på upphängningsfästena. Rekommenderat antal jordspett till detta aggregat är 14 st.

Om i-systemet
Det som kännetecknar Gallaghers i-system är att stängselinformationen är separerad från själva aggregatet genom den fysiskt skilda stängselkontrollen (display). Aggregatet placeras där man önskar och kan även dölja det. Upp till 200 m från aggregatet på en central och lättillgänglig plats placeras stängselkontrollen.

Stängselkontrollen används för att växla aggregatet mellan av/på eller för att anpassa inställningarna. Dessutom visar den jordspänningen, stängslets spänning, ström samt status på stängslet.

Systemet är utbyggbart med 6 stängselmonitorer och fjärrkontroll som säljes separat.

 

7 års garanti på Gallagher elstängselaggregat

7 års garanti
På alla Gallaghers elstängselaggregat får du alltid 3 års garanti. Dessutom får du ytterligare 4 års garanti om du registrerar ditt aggregat på gallagher.com.

Mer information
Varumärke Gallagher
Nettovikt (kg) 2.1
Produkttyp Stängselaggregat
Djurslag Get|Nöt|Får|Gris|Häst|Vilt
Stängsel utan vegetation (km) 53
Stängsel normal vegetation (km) 21
Stängsel kraftig vegetation (km) 11
Spänning vid 500Ω (V) 6400
Garanti (år) 7 (Vid registrering hos Gallagher, inom 3 mån efter köp)
Utgående energi (J) 14
Write Your Own Review
Du recenserar:Elstängselaggregat Gallagher M2800i
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010