Hönshus Isolerat Med uppvärmning 2-5 Höns

Specialpris 5 396,00 kr Ordinarie pris 5 680,00 kr Spara 284,00 kr Giltigt tom 30-04-2024
Artikelnr
527913
Isolerat hönshus med uppvärmning som kan användas året om. Har en stabil konstruktion i trä och metall. Huset har plats till cirka 2-5 höns. Levereras komplett för montering.
I lager
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

Isolerat hönshus med uppvärmning som kan användas året om. Har plats till cirka 2-5 höns och kan placeras i exempelvis en trädgråd eller en hönsgård. Hönshuset har en stabil konstruktion i trä och metall. De dubbla väggarna ger god isolerande effekt och de galvaniserade golvet ger god stabilitet. För att trämaterialet ska tåla väder och vind bättre skall det oljas in före användning. Ytan bör sedan oljebehandlas med träolja för utomhusbruk cirka 1-2 gånger per år för att utöka sin hållbarhet.

Hönshuset är utrustat med värprede, sittpinnar och ett glidfönster på sidan som reglerar ventilationen. Det har även två lättöppnade ingångar och ett öppningsbart tak med gångjärn. Öppningarna förenklar påfyllnaden av foder och vatten, samt gör att huset är enkelt att rengöra.

Hönshuset är isolerat och håller en temperatur på +2-5 °C då det är kallt ute. Höns tål låga temperaturer men då det är kallare än -10 °C utomhus lägg gärna täcken eller höbalar runt huset för ytterligare isolering. Värmesystemet finns till för att hålla huset frostfritt och det slås igång vid +5 °C. Efter att det är igång regleras temperaturen innuti huset automatiskt via en inbyggd termostat.

Anslutning: 230 V
Effekt: 89 W
Längd: 147 cm
Bredd: 76 cm
Höjd: 80 cm

Mer information
Frakttillägg-Skrymmande gods 600
Varumärke Kerbl
Nettovikt (kg) 0
Djurslag Höns
Produkttyp Hönshus
Write Your Own Review
Du recenserar:Hönshus Isolerat Med uppvärmning 2-5 Höns
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010