SmartPlug Luda Farm Fjärrströmbrytare

Specialpris 944,10 kr Ordinarie pris 1 049,00 kr Spara 104,90 kr Giltigt tom 28-06-2021
Artikelnr
532205

Luda.SmartPlug, den smarta fjärrströmbrytaren som du styr via mobilen och som kan användas överallt där det finns GSM-täckning.

I lager
Skickas normalt inom 3-5 arbetsdagar
Slå av/på din utrustning vart du än befinner dig och få koll på både temperatur och strömförbrukning. Med Control+* får du även larm vid t.ex. strömavbrott eller om temperaturen går utanför önskade nivåer.

Elaggregat, pumpar, fläktar, belysning m.m. Det finns flera sorters utrustning på gården man skulle vilja ha koll på även när man inte är på plats. Genom My.Luda.Farm–appen fjärrstyr du din utrustning och får även koll på aktuell temperatur, aktuell strömförbrukning av den inkopplade utrustningen (W) och den samlade förbrukningen (kWh). Som tillvalsfunktioner finns även timer, termostat och larm.

Samlat i samma app som dina övriga Smart Farming-produkter får du en samlad översikt över viktiga områden på gården genom en snabb titt i mobilen.

Levereras med
- SmartPlug fjärrströmbrytare
- Operatörsoberoende SIM-kort (väljer starkaste tillgängliga mast)
- Temperaturgivare (3 m kabel)
- App (på svenska)
- Support (på svenska)
- 3 års garanti

Så fungerar det


1. Anslut SmartPlug mellan valfri enhet och strömuttaget (220V)
2. SmartPlug håller koll på status, temperatur och förbrukning och skickar aktuella värden till My.Luda.Farm genom GSM-nätet. (SIM-kort som väljer starkaste operatören ingår)
3. Genom mobilen fjärrstyr du strömmen och får även koll på aktuell temperatur och strömförbrukning

Det tillkommer ingen månadskostnad för att fjärrstyra ström eller kontrollera aktuell temperatur/strömförbrukning.
*=Önskar man utökad funktionalitet finns även tillvalet Control+. 12 månaders prenumeration av Control+ ingår i köpet.

Tillvalsfunktion CONTROL+

Termostat
Slår av och på anslutna enheter baserat på dina temperaturinställningar. Slår t.ex. automatiskt på värmen i lagret eller vattenkoppsvärmaren när det blir för kallt i ladugården.

Timer
Slår av och på anslutna enheter baserat på dina tidsinställningar. Praktiskt för att slå av strömmen till dieseltanken nattetid eller för att slå på motorvärmaren på morgonen.

SmartTrigger
Stäng av/på ström beroende på input från andra enheter anslutna till My.Luda.Farm. Slå t.ex. på belysningen i boningshuset när din övervakningskamera upptäcker rörelse på gårdsplanen. Ett effektivt sätt att lura inbrottstjuven att någon är hemma.

Strömvakt
Skickar ett larm till din mobiltelefon vid strömavbrott. Praktiskt när du vill vara säker på att fläktarna har ström, att pumpen är igång och att dina elstängsel fungerar som de ska.

Strömförbrukningsvakt
Larmar dig när spänningen går över eller under satta värden. T.ex. om kritisk ansluten utrustning går sönder eller kontakten kopplas ur. Värdefullt för pump, ventilation, belysning, styrdator, värmare, etc. Kan även ge larm om dieselpumpen används nattetid.

Tempvakt
Larmar dig när temperaturen går över eller under satta värden. Ett värdefullt verktyg vid förvaring av såväl potatis som spannmål eller i pumphuset som inte får frysa. I kombination med ett element/värmefläkt kan man säkerställa att man får en önskad temperatur i ett rum.

12 månaders prenumeration av Control+ ingår i köpet. Pris: 240 kr/år (20 kr/mån vid årsabonnemang) eller 40 kr/mån.
Mer information
Varumärke Luda Farm
Nettovikt (kg) 0
Strömförsörjning (V) 250
Skyddsklass IP20
Kabellängd (m) 3
Produkttyp Övervakningskamera
Write Your Own Review
Du recenserar:SmartPlug Luda Farm Fjärrströmbrytare
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010