Slipmaskin våtslipning TORMEK T-4

3 879,00 kr
Artikelnr
521624
Tormeks våtslipar styrs med jiggar, vilket innebär att endast en liten mängd stål slipas bort vid varje slipning. Det gör även metoden snabb och smidig, samt bidrar till att verktygen håller längre. Slipmaskinen har en unik och effektiv slipsten av aluminiumoxid. Bryning och polering sker i sin tur på läderbrynskiva och kan även göras med slipjiggar, vilket ger full kontroll och rakbladsskärpa.
I lager
Skickas normalt inom 3-5 arbetsdagar

Slipmaskinens universalstöd är basen i systemet och har en plattgänga med finjustering för precisionsinställning. Universalstödet kan placeras vertikalt för motslipning eller horisontellt för medslipning.

T-4 är en vidareutveckling av T-3-modellen och tar precision och stabilitet till en helt ny nivå. Vitala funktioner såsom motor och huvudaxel är monterade i den gjutna zinköverdelen, där även hylsorna för universalstödet är integrerade. Det ger en oslagbar precision för universalstödet, som är grunden till hela jiggsystemet. Slipmaskinen är därmed idealisk för hem och hobby och som kan slipa alla de vanligaste eggverktygen.

Slipmaskinen är utrustad med Tormeks originalslipsten som både slipar snabbt och ger en fin yta. Den levereras även med med stenjusterare SP-650, vinkelmätare WM-200, brynpasta PA-70, DVD och handbok i våtslipning. Slipmaskinens huvudaxel är i rostfritt stål och försedd med Ezylock brickmutter.

Slipmaskinen kan kompletteras med jiggar som är särskilt avsedda för de verktyg som ska slipas (köpes separat).

  • Motor: 230 V1-fas, 30 min/h
  • Slipsten: 200x40 mm
  • Svensktillverkad
  • 7 års garantiManual kan efter registrering av maskinen laddas ner på Tormeks hemsida: www.tormek.se

Mer information
Produkttyp Slipmaskin
Spänning (V) 230
Varumärke Tormek
Nettovikt (kg) 0
Write Your Own Review
Du recenserar:Slipmaskin våtslipning TORMEK T-4
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010 | Stjernsvärdsallé 53, Valhall Park, 262 74 ÄNGELHOLM