Stöldskydd SmartDNA Heavy Duty

Från 2 975,00 kr
Artikelnr
601403H

SmartDNA Heavy Duty är en mycket populär produkt hos företag som vill skydda sina verktyg, maskiner, instrument, traktorer etc mot stöld. Heavy Duty är väldigt lätt att använda och passar föremål utsatta för väder och vind.

I lager
Endast %1 kvar
Efter att du har sprayat med Heavy Duty sprayen så har dina föremål en unik identitet. Du sprayar själv på SmartDNA Heavy Duty-sprayet och koden registreras i ISR-registret, en internationell Databas (ISO-certifierad) för polis och privatpersoner. Det innebär teknisk bevisning till brottsplats och tillfälle.

Märkningen gör det enkelt att identifiera stulna föremål samtidigt som det avskräcker tjuven då man även kan skylta med små dekaler på sin stöldmärkta föremål, dekaler medföljer. Föremålet blir spårbar av polis.

Tack vare sprayflaskan är den lätt att applicera och ger en dold märkning på verktyg, maskiner och andra föremål. Det är enkelt märka många saker samtidigt, 1 dusch täcker enkelt flera föremål samtidigt vilket gör att man sparar tid och det innebär märkning för dubbelt så många verktyg eller maskiner. Heavy Duty finns i tre olika storlekar beroende på hur mycket föremål som ska märkas.

SmartDNA® Heavy Duty innehåller DNA från växtriket men är även framtagen för att tåla mer slitage av väder och vind vilket gör att den passar utmärkt för det svenska klimatet och för människor som sliter mycket på sina verktyg eller maskiner.

Heavy Duty produkter kommer med 1 års garanti.

Levereras med
1 st SmartDNA® Heavy Duty Spray
4 st A4 Skyltar
5 st 15 cm Dekaler
5 st 10 cm Dekaler
10 st 5 cm Dekaler
63 minidekaler

Heavy Duty Large - Räcker till ca 1800 duschar
Heavy Duty Medium - Räcker till ca 500 duschar
Heavy Duty Small - Räcker till ca 100 duschar

Vid köp av Heavy Duty Spray kommer den registreras på er direkt. Vi tar inte tillbaka några sålda produkter då vi inte kan sälja den vidare till annan kund.

SmartDNA - DNA-märkning from SmartDNA® Protection AB on Vimeo.

Mer information
Varumärke SMARTDNA
Produkttyp Stöldskydd
Write Your Own Review
Du recenserar:Stöldskydd SmartDNA Heavy Duty
Your Rating
Frågor och svar (181.48 kB)
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010