Tryckimpregnerad trästolpe Fyrås Trä

Från 5 390,00 kr
Artikelnr
901500H

Cylindersvarvade stolpar av senvuxen norrländsk fura, tryckimpregnerade enligt NTR-A. Trästolparna säljes endast i hela buntar.

Lossning från lastbil ombesörjes alltid av godsmottagaren med lastmaskin.

Leverans sker ej ut till ö som saknar broförbindelse. Eventuellt kan leverans ske till närmaste kaj/hamn med adress på fastlandet, där godsmottagaren får ta emot och lossa leveransen och ombesörja vidaretransport till ö. 

För mer information och större offerter kontakta oss på offert@bole.se

I lager
Endast %1 kvar
Skickas normalt inom 4-8 arbetsdagar

Naturtrogna stolpar med lång livslängd och som genom cylindersvarvning blir jämngrova, släta och utan avsmalning. Toppen fasas för att de bättre ska tåla hanteringen när de slås ned i marken. Stolpen förses med fyrkantig spets för bästa förankring i marken.

Det finns många användningsområden för spetsade stolpar. Det är exempelvis ett utmärkt val för in- och uthägnad av djur, gårdsstaket, gränsmarkeringar och liknande. När det gäller trästaket kan man med fördel kombinera stolparna med cylindersvarvade, kluvna slanor som med sin rundade form harmonierar med stolparna och ger ett enhetligt intryck.

Stolparna är impregnerade enligt NTR-A vilket innebär att impregneringsprocessen står under kontroll av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut (SP).

Mer information
Varumärke Fyrås Trä
Produkttyp Trästolpe
Ursprung Sverige
Impregnering Tryckimpregnering
Träslag Norrländsk fura
Write Your Own Review
Du recenserar:Tryckimpregnerad trästolpe Fyrås Trä
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010