Vindnät Zill Standard Röd

Från 63,90 kr Ordinarie pris 71,00 kr
Artikelnr
205000H
Ett rött vindnät som tål stora påfrestningar och skyddar mot drag, snö, regn, värme och till viss del kyla, samtidigt som ljuset och den naturliga ventilationen bevaras. Nätet är tillverkat av högkvalitativ, vävd polyester i kombination med flexibel PVC.
I lager
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

Tester har visat att nätet stoppar upp till 86 % av vinden och med sin flexibilitet har vindnätet många användningsområden.

Vindnäten skapar ventilation utan drag, skyddar mot vind, regn och snö, ger en ljus och luftig miljö, friskare och stressfria djur och kan anpassas efter dina behov.

Vi erbjuder flexibla monteringslösningar
Vindnäten ligger som standard i rullar om 100 m, men kan kapas i önskade längder efter dina önskemål. Montering av näten kan ske på olika sätt. Vi tillhandahåller olika varianter på infästningar.

Fast montering
Montering av standardnät kan klämmas fast mellan träreglar eller plattjärn. Mellan klämlisten och regeln monteras med fördel en gummilist för att få en tryckpunkt på nätet.

Montering med Hold On sträckare
Vi har två typer av sträckare för montering av vindnät. En fördel med att montera vindnät med sträckare är att de elastiska linorna tar upp mycket av vinden och nätet förblir sträckt. Sträckaren Hold On är en tvådelad klämma som monteras direkt på standardnätet och kläms hårdare ju mer man drar i den. Kompletteras med en elastisk sträckare med krok.

Öljettering
Med öljetter i en förstärkt kant på nätet kan man använda det som draperi ihop med skena och hängrullar från Henderson. Kan även användas ihop med stroppar eller wire. Öljettering erbjuds endast via offert.

Låsning av skjutbart vindnät
Vi erbjuder en enkel lösning för att använda vindnät som alternativ till skjutport. Vindnätet öljetteras och hängs upp i Hendersons skena och rullar. I bakkant monteras nätet med sträckare och i framkant fixeras nätet med rörstängning.

Mer information
Produkttyp Vindnät
Vikt (kg/m²) 0,25
Finns även på rulle Ja
Finns även som metervara Ja
Maskstorlek (mm) 1 x 1
Material Polyester
Tjocklek (mm) 0,34
Färg Röd
Varumärke Zill
Write Your Own Review
Du recenserar:Vindnät Zill Standard Röd
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010