0431-44 88 44
– Mån-fre: 08.30-16.30
Logga in – Skapa konto:

Gummimattor

Djur står upp mycket och länge varje dag och ofta på hårt eller ojämnt underlag. Skäm bort dina djur med en ett par mjuka och behagliga gummimattor att stå på, eller att ha i gångarna eller i liggbåset, så att de kan njuta av att få något mjukt att stå och ligga på! Dessutom minimerar de praktiska gummimattorna risken för halkolyckor för dig som vistas i stallet, och minimerar även risken för olyckor och skador som kan drabba djuren. De är dessutom lätta att spola rent. Alla vinner på att ha bra och sköna gummimattor i stallet eller ladugården!

Kraiburg
Sedan 1947 har KRAIBURG etablerat sig som en kompetent specialist inom gummitillverkning. KRAIBURG Holding GmbH & Co. KG har över 2000 medarbetare över hela världen, framför allt i Tyskland, Österrike och i Schweiz, andra europeiska länder liksom i Asien och Nordamerika.

Högvärdigt gummi 
Gummimattor inom jordbruk utsätts för extremt hög belastning. Sedan mer än 45 år tillverkar vi med hjälp av ett unikt förfarande gummibeläggningar av mycket hög kvalitet. Du kommer att märka att gummi inte alltid är gummi.

KRAIBURG gummimattor för stallar 
Sedan 1968 arbetar vi i vår fabrik i Tittmoning, Tyskland, med utveckling och produktion av stallmattor i gummi. Idag koncentrerar sig ca 200 medarbetare uteslutande på dessa produkter.

Certifierad kvalité
Vårt mål är att uppnå mer än att bara uppfylla allmänna lagkrav – vi är certifierade med den världsomfattande ISO 9001 kvalitetshanteringssystemets standard. Vår effektiva energiledningssystem är specifikt certifierat med ISO 50001. Vi driver ett internt laboratorium och, dessutom, vi testar våra produkter tillsammans med DLG (Tyska Jordbruksverket) – resultat på www.dlg.org