Äggkläckare Brinsea Maxi II Eco

2 109,00 kr
Artikelnr
600007
Maxi II Eco från Brinsea är en enkel äggkläckare, särskilt avsedd för nybörjare. För manuell vändning av äggen 2 gånger per dag (morgon och kväll). En glastermometer ingår för att mäta temperaturen. Det transparenta plastlocket gör det möjligt att följa kläckningen.
I lager
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

Äggkläckaren passar till 30 hönsägg, 54 fasanägg, 90 vaktelägg eller 20 ankägg.

Vatten fylls på från utsidan för att säkerställa att rätt fuktighet hålls. Ett värmeelement gör det i sin tur möjligt att hålla en optimal temperatur på 20-24 °C. Äggkläckaren är dessutom försedd med kontrollampa för att säkerställa jämn temperatur. Värmen regleras enkelt med hjälp av ett vred och temperaturen ändras snabbt (efter ca 5-30 minuter) efter justering. Kläckaren är även ventilerad och utrustad med en fläkt som fördelar värmen. För bästa möjliga resultat bör kläckaren användas i rumstemperatur.

Äggkläckarens genomsnittliga förbrukning är 24 W och dess maximala effekt är 40 W. Inkoppling (230 V, 50 Hz) med stickkontakt.

Endast engelsk manual medföljer i förpackningen. Läs manualen noggrant före användning. Äggkläckaren har ingen display.

Äggkläckaren är CE-märkt och tillverkad i Biomaster® antimikrobiell plast, vilket innebär ett skydd mot korskontaminering som inte kan upptäckas med blotta ögat. Skyddet har visat sig reducera bakterietillväxt med upp till 99,99 % och bidrar därmed till en mer hygienisk miljö för äggen, samt ökar sannolikheten för att äggen kläcks såsom de bör. Skyddet är dessutom 100 % säkert för ägg, kycklingar och människor.

Mer information
Varumärke Brinsea
Nettovikt (kg) 2.07
Mått (mm) 354 x 354 x 165
Djurslag Höns
Material Plast
Antal ägg 20-90
Effekt (W) 40
Vikt (kg) 2,07
Garanti (år) 2
Färg Gul/Svart
Produkttyp Äggkläckare
Write Your Own Review
Du recenserar:Äggkläckare Brinsea Maxi II Eco
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010