Äggkläckare Brinsea Mini II Eco

1 540,00 kr
Artikelnr
600004
Mini II Eco från Brinsea är en enkel äggkläckare, särskilt avsedd för nybörjare. För manuell vändning av äggen 2 gånger per dag (morgon och kväll). En glastermometer ingår för att mäta temperaturen. Det transparenta plastlocket gör det möjligt att följa kläckningen.
I lager
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

Äggkläckaren passar till 10 hönsägg, 12 fasanägg, 24 vaktelägg eller 8 ankägg.

Vatten fylls på från utsidan för att säkerställa att rätt fuktighet hålls. Ett värmeelement gör det i sin tur möjligt att hålla en optimal temperatur på 20-24 °C. Äggkläckaren är dessutom försedd med kontrollampa för att säkerställa jämn temperatur. Värmen regleras enkelt med hjälp av ett vred och temperaturen ändras snabbt (efter ca 5-30 minuter) efter justering. Kläckaren är även ventilerad och utrustad med en fläkt som fördelar värmen. För bästa möjliga resultat bör kläckaren användas i rumstemperatur.

Äggkläckarens genomsnittliga förbrukning är 12 W och dess maximala effekt är 20 W. Inkoppling (230 V, 50 Hz) med stickkontakt.

En svensk manual medföljer i förpackningen. Läs manualen noggrant före användning. Äggkläckaren har ingen display.

Äggkläckaren är CE-märkt och tillverkad i Biomaster® antimikrobiell plast, vilket innebär ett skydd mot korskontaminering som inte kan upptäckas med blotta ögat. Skyddet har visat sig reducera bakterietillväxt med upp till 99,99 % och bidrar därmed till en mer hygienisk miljö för äggen, samt ökar sannolikheten för att äggen kläcks såsom de bör. Skyddet är dessutom 100 % säkert för ägg, kycklingar och människor.

Mer information
Varumärke Brinsea
Nettovikt (kg) 1.13
Djurslag Höns
Färg Gul/Svart
Produkttyp Äggkläckare
Write Your Own Review
Du recenserar:Äggkläckare Brinsea Mini II Eco
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010