Djurnät HJL 100 m/rulle

Från 2 650,00 kr
Artikelnr
500521H
Vridknutsstängsel av starkförzinkad tråd med mycket lång livslängd. Stängslet finns i olika höjder och antal horisontella trådar.
I lager
Endast %1 kvar
Skickas normalt inom 4-8 arbetsdagar

Vridknutsstängslet är tillverkat av starkförzinkad tråd med överlägsen livslängd. Över 35 µ zink på alla trådar. Näten försedda med elasticitetsveck i varje maska. Bör spännas upp rejält för bästa resultat. Näten har alla 15 cm mellan vertikaltrådarna vilket ger täta nät. Rekommenderat stolpavstånd (c/c) är 4 meter.

Tryckimpregnerade trästolpar eller miljöpålar (Robinia) används normalt.

Spikas med 35 mm släta krampor/märlor alternativt 30 mm hullingkrampor. Två olika trådtjocklekar används. HJL med över- och undertråd 2,5 mm och alla innertrådarna 1,95 mm.

Första siffran i specifikationen står för näthöjden, andra siffran står för antal horisontaltrådar och den tredje siffran anger antal cm mellan vertikaltrådarna.

200-17-15 100 m används ofta i strutshägn men också i många andra sammanhang. Rekommenderad stolphöjd är 3 meter.

Vridknutar används ofta i klassiska nät och fungerar som så att de vertikala trådarna klippts av och sedan lindats runt de horisontella trådarna. Det är en kostnadseffektiv metod, men man bör vara uppmärksam på att knuten kan glida i sidled vid högre belastning, samt att nätets stabilitet kan påverkas, då de vertikala trådarna oftast är tunnare än trådarna i andra varianter av nät. 

Nätet är uppbyggdt med mindre maskor nertill för smådjur, sedan ökar maskorna i storlek.

Mer information
Varumärke TransNaval
Produkttyp Nät
Meter per rulle 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Djurnät HJL 100 m/rulle
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010