Elnät Gallagher SmartFence 2.0 Komplett 100 m

Rating:
100 % of 100
Specialpris 2 699,00 kr Ordinarie pris 2 999,00 kr Spara 300,00 kr Giltigt tom 30-04-2024
Artikelnr
1300818
Enkelt att sätta upp 100 m fårstängsel med 4 trådar och 10 stolpar på endast 5 minuter. En flexibel och smart allt-i-ett-lösning där stolpar, tråd, spole, fästlinor och hållare ingår. Höjden är 90 cm.
I lager
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

Nu kan du sätta upp ett flyttbart stängsel i en handvändning. Med SmartFence kan du sätta upp och ta ned stängslet på 5 minuter.
Det är ett allt-i-ett-system med stolpar, tråd och spolar. Stolparna har en förstärkt fot, vilket gör det enkelt att sätta dem i marken. Stängslet kan sättas upp i alla önskade former tack vare de flexibla stolparna. Dessutom kan trådarna justeras på höjden. Det är även möjligt att koppla ihop flera SmartFence med varandra.
SmartFence 2.0 har strömgaranti tack vare den utmärkta ledningen via en turboledare. Längden på en SmartFence är 100 m, med 10 stolpar och 4 trådar.

Automatisk uppstramning i ett allt-i-ett-system
Smartfence är ett flyttbart stängsel där allt är samlat i en enda enhet där även stolparna är monterade när dem inte används. Trådarna sitter på fyra spolar med bara ett handtag och med en differentialfunktion stramas trådarna upp automatiskt och jämt. Om exempelvis en tråd börjar hänga kommer denna tråd att stramas åt först och därefter de övriga på samma gång.

Helt enkelt tar du hela stängslet på 100 meter i handeln och placerar ut stängselstolparna vart 10e meter. Med en konstruktion i armerad plast och med ett kraftigt, ergonomiskt handtag är Smartfence mycket lätt och enkelt att arbeta med. Hörn- och ändstolparna spänns med fästlinor som även går att flyttas runt mellan stolparna beroende på hur inhägnaden ska utformas.

Ett perfekt stängsel för tillfälliga stängsel och randavgränsningar
Finns ett behov av ett stängsel som är enkelt att flytta eller göra en så kallad randavgränsning, där ett befintligt hägn delas in i ett mindre område så att det färska gräset inte trampas ned och djuren får så mycket gräs det behöver, är smartfence ett mycket bra val. Det passar även bra till att tillfälligt flytta runt djuren på olika betesmarker och hägna in dem.

Enkelt att göra Smartfence till ett elstängsel
Med Smartfence är det mycket enkelt att få ström i stängslet genom att överföra strömmen till stängseltrådarna från ett befintligt stängsel. Nätanslutna aggregat, batteridrivna och även solcellsdrivna stängselaggregat passar till Smartfence.

Smartfence jämfört med ett traditionellt stängsel med stängselstolpar och separata trådspolar kommer att bespara mycket tid och arbete.

Smartfence - Revolutionerande inom mobilt stängsel

Hur du monterar ett stängsel på 5 min:

Hur du monterar ett stängsel på 5 min:

Mer information
Färg Svart/Orange
Varumärke Gallagher
Nettovikt (kg) 7
Produkttyp Stängselpaket
Längd (m) 100
Höjd (mm) 900
Djurslag Get|Nöt|Får
Antal stolpar (st/bunt) 10
Write Your Own Review
Du recenserar:Elnät Gallagher SmartFence 2.0 Komplett 100 m
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010