Elnät Swedguard Får Super 90 cm, 50 m

1 135,00 kr
Artikelnr
271710
  • Köp 3 för 995,00 kr och spara 12%
Förstärkt elstängselnät lämpligt för får, lamm och getter. Nätets nedre maskor är tillräckligt små så att lammen inte kan krypa igenom. De vertikala trådarna är styva för att hålla nätet uppsträckt. 14 stolpar (Ø13 mm) med enkelspets, monterade på nätet ingår. Maskbredd: 15 cm. Höjd: 90 cm. Längd: 50 m.
I lager
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

Det mest flexibla sättet att stängsla är att använda elnät. Elnät Super från Swedguard är komplett och färdigt att sätta upp utan verktyg. Monteringen tar bara några minuter.

Elstängselnätet är tillverkat av inåtvänd polytentråd med hög täthet som är ihoptvinnad med elledare i högkvalitativt rostfritt stål.

Samtliga horisontella trådar är elektrisk ledande, med undantag för den tråd som ligger närmast marken för att förhindra spänningsbortfall. De vertikala trådarna är styva vilket gör elnätet stabilt och förhindrar att det faller ihop. Den övre och undre tråden är extra kraftig. Nätet är försett med 9 stycken horisontella trådar.

Knutarna i varje maskhörn är ingjutna i plast vilket gör att dem inte kan glida. Till varje nät medföljer 14 stålspetsförsedda plaststolpar som lätt trycks ner i marken. För längre sträckor kopplar du enkelt ihop flera nät med det förbindningslås som medföljer.

Mer information
Produkttyp Elnät
Djurslag Get|Får
Varumärke Swedguard
Nettovikt (kg) 6
Write Your Own Review
Du recenserar:Elnät Swedguard Får Super 90 cm, 50 m
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010