Vindnät Zill Standard Svart

Från 100,00 kr
Artikelnr
205270H
Ett svart vindnät som tål stora påfrestningar och skyddar mot drag, snö, regn, värme och till viss del kyla, samtidigt som ljuset och den naturliga ventilationen bevaras. Nätet är tillverkat av högkvalitativ, vävd polyester i kombination med flexibel PVC.
I lager
Endast %1 kvar
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

Tester har visat att nätet stoppar upp till 86 % av vinden och med sin flexibilitet har vindnätet många användningsområden.

Vindnäten skapar ventilation utan drag, skyddar mot vind, regn och snö, ger en ljus och luftig miljö, friskare och stressfria djur och kan anpassas efter dina behov.

Vi erbjuder flexibla monteringslösningar
Vindnäten ligger som standard i rullar om 100 m, men kan kapas i önskade längder efter dina önskemål. Montering av näten kan ske på olika sätt. Vi tillhandahåller olika varianter på infästningar.

Fast montering
Montering av standardnät kan klämmas fast mellan träreglar eller plattjärn. Mellan klämlisten och regeln monteras med fördel en gummilist för att få en tryckpunkt på nätet.

Montering med Hold On sträckare
Vi har två typer av sträckare för montering av vindnät. En fördel med att montera vindnät med sträckare är att de elastiska linorna tar upp mycket av vinden och nätet förblir sträckt. Sträckaren Hold On är en tvådelad klämma som monteras direkt på standardnätet och kläms hårdare ju mer man drar i den. Kompletteras med en elastisk sträckare med krok.

Öljettering
Med öljetter i en förstärkt kant på nätet kan man använda det som draperi ihop med skena och hängrullar från Henderson. Kan även användas ihop med stroppar eller wire. Öljettering erbjuds endast via offert.

Låsning av skjutbart vindnät
Vi erbjuder en enkel lösning för att använda vindnät som alternativ till skjutport. Vindnätet öljetteras och hängs upp i Hendersons skena och rullar. I bakkant monteras nätet med sträckare och i framkant fixeras nätet med rörstängning.

Mer information
Varumärke Zill
Produkttyp Vindnät
Färg Svart
Tjocklek (mm) 0,34
Material Polyester
Maskstorlek (mm) 1 x 1
Finns även som metervara Ja
Finns även på rulle Ja
Vikt (kg/m²) 0,25
Write Your Own Review
Du recenserar:Vindnät Zill Standard Svart
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010